Crypto Coin Mining
is uw mining farm
specialist

Cryptocoinmining.nl biedt u altijd een eerlijk marktconform advies over de nieuwste ontwikkelingen in de mining markt. Door met de juiste kennis en ervaring in te spelen op de huidige miningmarkt ontwikkelingen bent u altijd gegarandeerd van een eerlijk en up to date advies.

GPU mining

Wij kunnen alle GPU miners direct uit voorraad leveren of met een levertijd van slechts 14-21 werkdagen. Wij stellen alle GPU miners zorgvuldig samen zodat u verzekerd bent van de beste hardware/onderdelen.

ASIC mining

Door het jaren lange contact met onze Chinese leverancier bent u verzekerd van de beste en snelste levervoorwaarde van heel Europa! We kunnen bijna elke ASIC miner direct uit voorraad leveren vanuit onze Chinese leveranciers.

CLOUD mining

Cloud mining is het inkopen van mining snelheid op het ETHEREUM netwerk. U heeft geen last van lawaai en warmte in huis. Wij schaffen de hardware aan en onderhouden deze. U krijgt de snelheid direct uitbetaald op uw wallet.

Mining CONTAINERS

Bent u op zoek naar een oplossing om uw mining machines veilig en onder de juiste omstandigheden ergens te kunnen plaatsen maar niet vast te zitten aan een plek? Bij Crypto Coin Mining kunnen wij u een mining container oplossing bieden. Deze Mining containers kunnen wij per mining machine aanpassen en ook voor verschillende klimaat omstandigheden. Kortom als u op zoek bent naar een mining container neem dan contact met ons op!

Populaire GPU miners

Voordelen
GPU miners

Laag stroomverbruik

haast geen geluid

Plug & play

Flexibel minen

24 maanden garantie

Gratis installatie

Rekenvoorbeeld 8x 3070 miner

Elke ASIC miner direct uit
voorraad leveren vanuit
onze Chinese leveranciers,

zodat uw verzekerd bent van
hoge rendementen.

Populaire ASIC's miners

Betrouwbaar en persoonlijk advies

Cryptcoinmining.nl biedt installatie en ondersteuning op alle producten die worden gekocht via de webshop en in de winkel, zo bent u altijd zeker van een goed werkende mining machine.

Met 4 eigenaren die ieder hun eigen specialiteiten hebben kunnen wij bij Crypt Coin Mining u voorzien van het beste advies. U kunt ons op verschillende manieren contacten en langskomen om uw wensen te bespreken is zeker ook mogelijk.

Vragen of informatie nodig?
Neem gerust contact op!