fbpx

Ethereum cloud mining

Ethereum cloud mining contracten

Wat is CLOUD MINING?
Cloud mining is het inkopen van mining snelheid op het ETHEREUM netwerk.

Voordelen:
-Zeer simpel en snel: koop een cloudpakket en u bent direct aan het minen.
-Geen aanschaf dure hardware/mining machines.
-Geen machines die lawaai maken op uw prive locatie.
-Geen warmte productie op uw prive locatie.
-Geen kennis nodig van hard en software.

Crypto Coin Mining maakt gebruikt van de nieuwste reeks NVIDIA hardware, de RTX 3000 serie. Met deze hardware kunnen we de beste resultaten behalen voor onze klanten.

Nvidia is de beste video kaart voor het minen van Altcoins. In tegenstelling tot AMD kan Nvidia elke Altcoin efficiënt minen!

Door het gebruik van de Nvidia RTX 3000 serie heeft u als klant de beste rendementen binnen de mining industrie, zelfs als Ethereum overgaat op POS (PROOF OF STAKE) zijn er genoeg andere munten die rendabel zijn om de juiste rendementen te behalen.

Onze hardware draait in onze custom build containers zoals te zien is in de video op deze pagina. Deze container zorgt voor een ideale koeling om de levensduur van onze hardware te verlengen.

Contractvoorwaarden

Onze Ethereum cloud mining pakketten hebben een looptijd van 24 maanden, mocht Ethereum (“ETH”) voor het einde van de looptijd overschakelen naar proof-of-stake, zullen we de gehuurde hardware gebruiken op de meest winstgevende altcoins.

Onderhoudsvergoeding

Er zijn geen extra onderhouds- of verborgen kosten verbonden aan uw cloud mining pakket. De enige kosten die u betaald voor de hashpower (de initiële prijs bij aankoop) is inclusief stroom, onderhoud en monitoring. Er zijn geen andere vergoedingen waarmee rekening moet worden gehouden bij de berekening van de prestaties van dit mining-programma. Geheel zorgeloos minen zonder hoge stroomkosten, lawaai en warmte ontwikkeling in tegenstelling tot het minen op een prive locatie(thuis mining).

Juridische verklaring

Cloud mining-services zijn verboden in de volgende landen of regio’s: Verenigde Staten van Amerika, Balkan, Wit-Rusland, Birma, Ivoorkust (Ivoorkust), Krim, Cuba, Democratische Republiek Congo, Iran, Irak, Liberia, Noord-Korea , Soedan, Syrië, Venezuela, Zimbabwe, Hong Kong China en het vasteland van China. Controller of Cloud mining-services legaal zijn in uw land of regio. Anders draagt ​​u alle juridische gevolgen.

Crypto Coin Mining is niet aansprakelijk voor de wallets en doorgegeven data van klanten en eventuele winsten of verliezen die worden behaald met cloud mining. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing

Geen terugbetaling mogelijk

Zoals gespecificeerd in onze algemene voorwaarden is een bestelling die is voldaan, onveranderlijk en niet-restitueerbaar.

Onbeheersbare risico's

Crypto Coin Mining is niet verantwoordelijk voor resultaten die voortvloeien uit onbeheersbare risico’s, inclusief maar niet beperkt tot natuurrampen zoals overstromingen, vulkaanuitbarstingen, aardbevingen, aardverschuivingen, branden, stormen, andere weersomstandigheden die kunnen worden beoordeeld op het onvoorziene of hogere acties of richtlijnen, stroomvoorzieningsincidenten op stadsniveau, evenals sociale acties of conflicten zoals oorlog, stakingen, rellen, enz.