Waltonchain WTC mining rig 6 GPU

Waltonchain (WTC) mining rig 6 GPU

Nieuw uniek in Europa ! Verdien 20 tot 80 dollar per dag met onze unieke Walton miners.

DIRECT LEVERBAAR !
Door onze unieke samenwerking met een guardian masternode (wtc). Is het mogelijk om te profiteren van zeer hoge rendement op het minen van de guardian masternode. Door het gebruik van deze masternode behaald u 1 tot maar liefst 4 blocks per dag ! 1 block bestaat uit 2 Walton munten.
De rendementen liggen aanzienlijk hoger dan het minen van elke andere munt. Neem je bijvoorbeeld ethereum dan is het rendement slechts 8 tot 10 dollar per dag. Dit komt omdat de guardian masternode profiteert van een makkelijkere dificulty (moeilijkheidsgraad) en een hoger blockreward (beloning voor het vinden van een block)

Het stroomverbruik hebben we door middel van aangepaste mining instellen met 50% kunnen reduceren ten opzichte van het minen op andere munten zoals bijv. Ethereum,Monero,Zcash !
Een complete Waltonminer met 6 kaarten gebruikt tussen de 400-700 watt ! Als u de zelfde miner op bijv ethereum laat minen is het stroom verbruik tussen de 800-1200 watt. Een andere groot bijkomend voordeel is dat de machines door het lage stroom verbruik een stuk minder warmte en lawaai produceren als in de normaal situatie.

De combinatie van hoge rendement aanzienlijk minder stroomverbruik en een stuk minder warmte. Zorgt ervoor dat de miner een stuk sneller is terug verdient dan de huidige miners. De ROI is momenteel 4-10 maanden afhankelijk van de gekozen opstelling en uitbetaling. Dit is met de huidige crypto koersen berekend en dus geen december/januari verhaal ! 4-6-2018.

Voordelen 6 GPU Waltonchain (WTC) mining rig

  • 100/600% meer rendement dan het mine van ethereum.
  • 50% minder stroom verbruik ten opzichte van Equihash,Ethash,Cryptonight,Lyra en bijna elk ander scrypts.
  • Tot 80% minder geluid dan het minen op andere scrypts.
  • Tot 60% koeler dan het minen op andere scrypts.
  • Snelste terug verdien tijd OOIT !

DIRECT LEVERBAAR !

6x Nvidia 1080 kaarten

Bestellen € 6549Bestellen € 6549

Huidige koers Waltonchain (WTC)

Bestellen € 6549Bestellen € 6549

Foto's 6 GPU Waltonchain (WTC) mining rig